Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

Rólunk

A Govern-Soft Informatikai Kft. magánszemély által alapított vállalkozás. A cég meghatározó szakemberei az alapítás óta működnek együtt a rendszerüzemeltetés és szoftverkészítés területén.

2001 óta folyamatosan bővül azon területek köre, melyeken keresztül egyre szerteágazóbb és mélyebb ismereteket szereztünk a közigazgatási rendszerek működésében. Eleinte a meglévő informatikai rendszerek minél jobb és üzembiztosabb üzemeltetésén munkálkodtunk. Később a felmerült problémákra már nem csak a piacon található szoftverek közt eligazodva segítettünk megrendelőinknek olyan rendszert kiválasztani, mely használata során később megelégedettséggel töltötte el őket.

Rendszer üzemeltetési tapasztalataink alapján - a szoftverek napi használatának nehézségeit látva - elhatároztuk, hogy a jövőben nem a piacon található termékek közül fogjuk a legmegfelelőbbet kiválasztani, hanem a tapasztalatainkat és szakmai ismereteinket felhasználva saját fejlesztésekbe kezdünk.

Mára több olyan szoftvert készítettünk, melyet elégedetten használnak ügyfeleink. Kérdezhetnénk, miért? Talán mert pont azt kapták, amire a munkájukhoz leginkább szükség volt. A későbbiek során is egy cél vezérelhet bennünket: Minden ügyfelünk legyen elégedett velünk és munkánkkal.