Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

Géppark üzemeltetés

A hálózatok legfontosabb alkotóeleme a munkaállomás. Hiába üzemeltetünk testhezálló szerverparkot és/vagy hálózatot cégünknél, ha a működéséhez szükséges eszközök elavultak, a munkaállomások gyakran meghibásodnak, és hosszú időre kiesnek.

Egy kis-, és középvállalat számára többletköltséget jelent havi néhány órányi tényleges munkavégzésre megfelelő szakembert foglalkoztatni. Erre kínálunk megoldást.

Kollégáink egy hibabejelentő rendszer alapján dolgoznak. Az előforduló hibákat az egyedi azonosítóval rendelkező ügyfeleink a programon keresztül, online tudják bejelenteni. Ezután a hibajegyet a legmegfelelőbb szakemberünkhöz rendeljük, aki a probléma jellegétől függően vagy távsegítséggel, vagy személyesen oldja meg a feladatot.

Nagy gyakorlattal rendelkező kollégáink elvégzik a hardver eszközök tesztelését, esetleges beszerzését, cseréjét. Saját fejlesztésű leltárprogramunk segítségével nyilvántartást vezetünk az általunk üzemeltetett valamennyi számítógépről, nyomtatóról és egyéb hardver eszközről. Minden berendezés egyedi azonosítószámmal rendelkezik, ezek alapján azonosítjuk be az eszközöket. Szoftveres karbantartást, operációs rendszerek telepítését, egyedi programok konfigurálását is vállaljuk.