Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

WebGyár

A Govern-Soft Kreatív üzletága vállalja az egyes szervezetek meglévő honlapjainak modernizálását, tartalmi rendszerezését és új honlapok készítését.

Munkatársaink teljes körű szolgáltatásnyújtásra törekednek, amely magába foglalja a tervezés elején szükséges marketingkommunikációs tanácsadást, a honlap grafikai terveit, azok elfogadását követően a honlap legyártását, szöveges és egyéb tartalmakkal való feltöltését, az átadást követően nyújtott oktatást és folyamatos terméktámogatást.

WebGyár CMS

A WebGyár a Govern-Soft Kft. 14 év szakmai tapasztalatai nyomán az alapokról újragondolt és épített rugalmas és barátságos szerkesztőségi rendszere (Content Management System), melynek segítségével a honlap un. ”tartalomgazdái” egyszerűen módosíthatják és bővíthetik a weboldalon megjelenő szöveges, képes és egyéb tartalmakat.

A WebGyár főbb előnyei

 • Tetszőleges számú honlap kezelése egy központi felületről.
 • Komplex jogosultságkezelés, melynek segítségével precízen ki lehet jelölni, hogy melyik tartalomgazda milyen tartalmakat módosíthat és bővíthet.
 • Az egyedülálló tartalomsablon és komponens architektúráknak köszönhetően a WebGyár a piacon lévő megoldásoknál jóval átláthatóbb szerkesztő felületeket nyújt és nagy mértékben megkönnyíti az egyes aloldalak dinamikus, "okos" tartalmakkal való szépítését.
 • Gyors és kényelmes fájlmenedzser, mellyel könnyedén kezelhetőek a honlapok képei, galériái és letölthető fájljai.
 • A WebGyár 2013-ban a legmodernebb technológiák felhasználásával (OOJS, RWD, PHP5, HTML5 és CSS3) készült, így mentes a piacon elérhető 5-10 éves rendszerek kinövéseitől és félmegoldásaitól.
 • Reszponzív szerkesztőségi rendszer - reszponzív honlapokhoz: Az általunk készített honlapok és a hozzájuk tartozó szerkesztőségi rendszer egyaránt reszponzív technológiával működnek, tehát bármilyen képernyőmérethez és beviteli metódushoz (okostelefonok, táblagépek) szépen alkalmazkodni tudnak.
 • Honlapjainkat a webfejlesztési folyamat részeként 6 évre visszamenőleg minden népszerűbb böngészőre (IE8+, Firefox, Chrome, Safari, Opera és Android/iOS megfelelőik) optimalizáljuk.
 • Nagyfokú biztonság: az ingyenes szerkesztőségi rendszerek hibáiból tanulva a WebGyár-nál a kezdetektől nagy figyelmet fordítottunk a biztonságra és a redundáns megoldásokra. Ezek mellett a nálunk kezelt honlapokról fájl- és adatbázis szinten is napi mentések készülnek, így gyorsan javíthatóak a véletlen vagy kéretlen módosításokból származó hibák.

WebGyár komponenseink

 • Hírmodul címkézhető, késleltetett publikációra képes hírkezelés, szűrhető archívum megjelenítővel
 • Eseménynaptár egy honlapon szükség szerint többféle megjelenítéssel és archívummal
 • Dokumentumtár könyvtárszerkezetbe rendezett fájlokkal
 • Galéria komponens gyors és kényelmes feltöltési lehetőséggel, reszponzív megjelenítéssel
 • Ügyfélkapu - jelszóval védett tartalmi oldalak (viszonteladók, törzsvásárlók, egyesületi tagok részére) beépített felhasználói fiók kezeléssel
 • Térkép megjelenítő - testre szabott Google Maps alapú térképek dinamikus pontokkal
 • Egyedi komponensek (pl. viszonteladói adatbázis, referencialista, tanár- és diák lista, telefonkönyv, teremfoglalási naptár) beépített adatkezeléssel, vagy a szervezeten belül használt rendszerekben kezelt adatok élő szinkronizálásával

Intranet - WebGyár belső hálózatra

A szervezet saját, zárt hálózatára telepített WebGyár által kezelhető Intranet oldal (belső honlap) a munkatársak kezdőlapjaként a belső információközlés és a csoportos munkavégzés elsődleges felülete lehet.

Az internettől elzárt, kívülről kizárólag kódolt VPN kapcsolattal elérhető felület lehetőséget ad rá, hogy a dolgozók szűrt formában elérhessék és napi feladataik megkönnyítésére használni tudják a szervezetnél használt szakmai rendszerekben (pénz- és személyügyi alkalmazások, dokumentumtárak, iktató, foglaláskezelő, stb. ) tárolt adatokat.

WebGyár referenciáink
Város
 
Paks Város Önkormányzata
Egyéb Szervezet
 
Adam Plezer Photography
 
Azzurro Kft.
 
Borbarát Klub Paks
 
DomiPower Kft.
 
Dunacenter Beton Kft.
 
FabroStone Kft.
 
Gastroblues Fesztivál
 
Kőszirt Kft.
 
Magyar Evangélikus Egyház Paks
 
Paks Panzió
 
Paksi Atomerőmű Horgászegyesület
 
Paksi Fejlesztési és Vagyongazdálkodási Zrt.
 
Paksi Halászcsárda
 
Paksi Vak Bottyán Gimnázium
Egyéb Szervezet (folyt.)
 
Protheus Holding Zrt.
 
Söni Kft.
 
Szalabroncs Kft.
 
Szekszárdi Tankerületi Központ
 
Teri Textil Kft.