Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

Keresse ki egyszerűen vadászterületének tulajdonosait, használja Vadászati Földkönyv szoftverünket!

A módosított vadászati törvény szerint 2016. január 1-jén lépett hatályba a következő üzemtervi ciklusban (2017-2037) működő vadászterületek kialakítására vonatkozó szabályozás.

A kijelölt vadászterület földtulajdonosai 2016. május 15-ig módosító javaslatot tehetnek a vadászterület határaira, vagy új vadászterület kialakítására.

A vadászterület határát megállapító határozat jogerőre emelkedését követően tulajdonosi gyűlés hívható össze, ahol a Vtv. 12. § (1) bekezdésben foglalt kérdésekben (képviselet formája és a képviselő személye, vadászterület egyesítése, szétválása vagy egyezséggel történő módosítása, valamint a vadászati jog hasznosításának módja és feltételei) hoznak határozatot.

A tulajdonosi gyűlésen a tulajdonosok képviselete meghatalmazás útján történik. Egy adott földrészlethez tartozó, akár több 100 tulajdonos megtalálása komoly feladat. Ehhez nyújt segítséget az illetékes körzeti Földhivatal, az általa kiadott Földkönyvi adatokkal.

A Földhivatal által kapott állomány feldolgozása azonban még mindig nagyon nehézkes, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani Vadászati Földkönyv szoftverünket, mellyel nem csak a kapott állományt tudják átlátható formában, számos szűrési és listázási funkció használatával lekérni, hanem a vadászati érdekképviseletek által közzétett földtulajdonosi gyűlésekre szóló meghatalmazásmintát is automatikusan kitölti a program a benne lévő adatok alapján.

Hogy miért válassza Vadászati Földkönyv programunkat?

  • Mert a hatalmas adathalmazból szoftverünk segítségével könnyen ki tudja nyerni a szükséges tulajdonosi adatokat,
  • Mert a program használata pár perc alatt, tanulás nélkül elsajátítható,
  • Mert nem kell órákat tölteni a Meghatalmazás kézzel történő kitöltésével,
  • Mert mindezt egy tesztelt (kiforrott) programmal tehetik meg, melyet már több, mint 50 önkormányzat használ megelégedéssel a Földhivataltól évente ingyenesen kikérhető adózási Földkönyv feldolgozására.

 

Vadászati Földkönyv referenciáink
Egyéb Szervezet
 
Szuro-Trade Kft.
 
Vadex Mezőföldi Zrt.
Vadásztársaság
 
7025 Vadászati Jogközösség
 
Farkasvölgye Vadásztársaság (Vámospércs)
 
Harsányi Nimród Vadásztársaság
 
Heréd-Nagykökényesi Mezőgazdasági Szövetkezet
 
Hernádi Március 15. Vadásztársaság
 
Hubertus Vadásztársaság Detk
 
Iharosberenyi Trofea Vadásztársaság
 
Penészleki Vadásztársaság Bellon Sándor
 
Rinyamenti Diana Vadásztársaság
 
Tiszacsege Vadásztársaság
Vadásztársaság (folyt.)
 
Úttörő Vadásztársaság