Egyedi szoftverfejlesztés


Szoftverfejlesztés - az Ön igényeire szabva

Kulcsrakész szoftvereinket nagyfokú testreszabhatóság jellemzi, mégis sok olyan egyedi igény merülhet fel, amit nem tudnak megoldani. De mi igen! Kérje segítségünket és együtt minden problémára megoldást találunk.

A közös munka esetén szerintünk elengedhetetlen néhány kulcstényező az eredményességért:

Őszinteség, tervezhetőség

Fontosnak tartjuk az őszinte kommunikációt, hogy nyílt lapokkal lássunk neki a munkának, így elkerülhetők a félreértések, felesleges munkaórák, sőt a rejtett költségek is.

Figyelem, együtt gondolkodás

Egy jól működő egyedi szoftver alapja, hogy maximálisan a megrendelő igényeihez illeszkedő programot alkossunk. Ehhez elengedhetetlen a közös ötletelés, gondolkodás, részünkről a munkafolyamatok teljes feltérképezése, megfigyelése.

Dinamikusság

A program átadásával nálunk nem ér véget a feladat. Ugyanis egy szoftver akkor válik igazán értékessé, ha az átadást követően is van egy olyan háttér, ami, ha szükséges, lehetővé teszi a változó külső/belső környezeti kihívások szerinti továbbfejlesztést.

Tesztelés

Szerintünk nem csak a szoftver „legyártása” a cél. A fejlesztés lényeges eleme az elkészült rendszer részletes tesztelése, vizsgálata, valamint a felhasználói tapasztalatokra épülő folyamatos visszacsatolás.

Mi feladatunknak érezzük a mindenkori támogatást, segítségnyújtást, beleértve a program telepítésének, beállításának, karbantartásának és esetleges helyreállításának feladatait. Mi nem hagyjuk cserben az ügyfeleinket.

Ha Ön is ezeket az elveket vallja, és egyedi szoftverre van szüksége, keresse munkatársunkat!

Ulbertné Schmidt Zsuzsanna  
+36 75 830 295 
schmidt.zsuzsa@govern.hu