Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

 

Szeretné, ha gépei mindig megfelelő állapotban állnának rendelkezésre?

Előfordult már Önnel, hogy a legnagyobb szükségben fogyott el a gépből az olaj és nem volt utánpótlás?

Hogy azonnal kellett volna alkatrészt rendelnie, de nem találta a rendeléshez szükséges adatokat?

Szeretne egyszerűen megfelelni a 10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet követelményeinek?

SEGÍTÜNK!

Karbantartási rendszerünk segítségével egységes rendszerben kezelve tudja végigkövetni gépei életútját. A szervizhez, esetleges alkatrészrendeléshez szükséges adatokat akár a munkaterületen is elérheti mobiltelefonja segítségével.

Szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy a vállalkozás / vállalat által használt gépek, berendezések állapotáról mindig pontos, naprakész és gyorsan hozzáférhető információt kapjunk, mely segítségével növelhetjük teljesítményünket és csökkenthetjük a felmerülő problémák megoldásának reakcióidejét.

 

 Mi nem csupán egy nyilvántartó rendszert, hanem egy dinamikus készletkezelési eljárást kínálunk!

 

A POWEROPS rendszer használatával Ön az alábbi előnyökhöz jut

 •  Gépparkjának, berendezéseinek teljes körű nyilvántartását egy rendszerben végezheti el (modern QR kód azonosítás)
 •  A rendelés, ajánlatkérés időtartama néhány másodpercre csökken
 •  Az alkatrészrendelésnél a rendszer felkínálja az után gyártott alkatrészek nyilvántartását is, így lehetőség van az után gyártott alkatrész gyors rendelésére a gyári cikkszám megtartása mellet
 •  Garanciális idő nyomon követése
 •  Szerviz anyagok elkülönített kezelése, mely akár összeköthető a PowerOps alkalmazásban a szervizszerelő és az üzemóra követéssel, ami egy automatikus alkatrészrendelést, vagy ajánlatkérést indít el az alkatrész forgalmazó, vagy a szervizszolgáltató felé
 •  Tervezhető alkatrész rendelés (a szerviz idejének automatikus jelzése a szerviz és kapcsolattartó felé)
 •  Szerviz események egyszerű nyomon követése (munkalapok, javítási jegyzőkönyvek)
 •  Tankolási adatok követése (számítógépes adatrögzítővel ellátott kútoszlopok működtetése esetén az adatok beolvastathatók a rendszerbe)
 •  Naprakész információk a szerelők és gépkezelők adatairól
 •  Tervezhetővé válik az esetleges javítás miatti gépkiesés (automatikus figyelmeztetés a gépekre vonatkozó vizsgálatok lejárati ideje előtt)
 •  Üzemeltetésnél elkerülhető a kenőanyagok összekeverése, mivel a géphez rögzített megfelelő kenőanyagot az üzemeltető gépész is láthatja
 •  Gépek eladása, vagy másik üzemrészhez történő átcsoportosítása esetén gyorsan áthelyezhető a gép adata, így az életútja később is ismert lesz
 •  A program dinamikusan alakítható a felhasználó saját igényeinek megfelelően

A 10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet 31. § -ának megfelelően a program alkalmas arra, hogy a karbantartási utasítással rendelkező munkaeszközökről naprakész karbantartási naplót, egyéb munkaeszköz biztonságot befolyásoló karbantartásáról pedig naprakész nyilvántartást tudjunk vezetni.

A rendszer kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy programunkat a legkülönbözőbb méretű vállalkozások / vállalatok is hatékonyan tudják használni, ezért a szoftvert modulokból építettük fel, mely modulok szabadon ki- be kapcsolhatók, illetve a felhasználó igényeinek megfelelően alakíthatók. A felhasználói jogosultság kezelésnek köszönhetően pedig beállítható, hogy minden felhasználó csak a számára szükséges információhoz férhessen hozzá.

Internet elérhetőség esetén a PowerOps rendszer mobil eszközről is használható, akár megbeszélésen, tárgyaláson is bármikor elérhető.

 Szeretné programunkat alaposabban megismerni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!