Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

Hírek

CGR oktatás-sorozat '15 - Fontos, hogy ismerjük!
Létrehozva: 2015. június 18. » Kategóriák: CGR
Andrew Matthews író azt mondja: A kifogás, hogy "én már csak ilyen vagyok", egy nagyon költséges életmód jelszava. Természetesen ezt ő az emberekre értette, mi viszont így viszonyulunk a programjainkhoz is, például az országszerte több, mint 250 szervezetnél használt CGR pénzügyi-, főkönyvi-rendszerhez.

Természetesen egy ennyire szerteágazó és sokrétű program megismerése, használata, működtetése sok gyakorlatot, tapasztalatot igényel. A folyamatos használat alatt felmerülhetnek a programmal kapcsolatos egyszerűsítési, bővítési igények is. A világ, a szabályozók sem változatlanok körülöttünk, ezeket is követnie, kezelnie kell a rendszernek. Bármilyen gondosan, odafigyelve készült is egy program, soha nem mondhatjuk és nem is mondjuk, hogy "ez már csak ilyen", mindig odafigyelünk a felhasználók visszajelzéseire és ha szükséges módosítjuk, kiegészítjük.

A CGR rendszer használatának rejtelmeiről, az utóbbi évben elkészült bővítések és újdonságok bemutatásáról szólt az áprilisban lezajlott 2015-ös oktatás-sorozatunk, melyet idén négy helyszínen, összesen 164 fő részvételével tartottunk meg. Mayer Antalné, aki már a program tervezésében is közreműködött és azóta is segítette, segíti a fejlesztői csapatunkat, Pakson (április 21.), Székkutason (április 23.), Budapesten (április 27.) és Mezőkövesden (április 29.) vezette be a résztvevőket a program használatába.

Az oktatásokon a rendszer teljes működését áttekintették, külön, részletesen kitérve a résztvevők kérdéseire, a 2015-ös pénzügyi év nyitásával kapcsolatos teendőkre és a konkrét gazdasági esemény típusok lekezelésének részleteire.

A CGR-es terméktámogatást végző kollégáink folyamatosan jegyzik az önkormányzatoknál dolgozók napi használat során a rendszerrel kapcsolatban felmerülő esetleges nehézségeit. Így Jutka több olyan fejlesztést is be tudott mutatni idei az oktatásokon, melyek kifejezetten a gyakran használt funkciók egyszerűbbé és még átláthatóbbá tételét célozták.