Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

Hírek

Mi is készülünk minden maratonra!
Létrehozva: 2015. június 17. » Kategóriák: Társadalmi szerepvállalás
Valahol egy maratoni futó egyszer így jellemezte a felkészülést egy újabb versenyre: Töröld ki az emlékezetedből az előző maratonid, mielőtt egy másikat elkezdesz. Az eszed nem tudhatja, mi vár Rád.

Bizonyára ez a fajta emlékezettörlés sokaknak és rendszeresen sikerül, mert a különböző maratoni versenyeken gyakran tűnnek fel ismerős arcok. Természetesen ez a törlés csak a maratoni fájdalmaira, fáradalmaira vonatkozik. A futás és a célbaérés, a táv, az idõ, a feladat teljesítésének öröme, eufóriája nem halványodik el soha. Utóbbiakból erőt, az előbbiekből pedig tapasztalatot nyer a futó.

Mi is éppen így vagyunk. Sok feladatot, munkát, odafigyelést, fáradtságot jelent egy-egy ilyen verseny nevezési és információszolgáltatási feladatainak ellátása, de minden ilyen esemény után megmarad a jól végzett munka öröme, elégedettsége. A fáradtságot töröljük, az öröm és a tapasztalatok megmaradnak és jöhet az újabb verseny, jöhetnek az új nevezők!

A nagyobb paksi futóversenyek sorát idén a május 16-án szombaton megrendezett II. ULTRAmarATOM nyitotta meg.

Már az elsõ alkalommal is a Govern-Soft Kft. rögzítette, tartotta nyílván a nevezőket és ez alkalommal is ott voltunk a helyszínen. Sajnos a rossz idő és más maratoni futóesemények időbeni közelsége miatt a tavalyinál kevesebb, csak mintegy 20 fő nevezését kellett a helyszínen biztosítanunk. A teljes futó-létszám azonban az ANR Nevezési Rendszerünkön keresztül a korábbi hetekben-hónapokban előnevezőkkel együtt így is elérte a 187 főt.

56-an egyéniben, míg 85-en felnőtt váltóban vágtak neki az Erzsébet Nagy Szálloda mögötti Vietnami Park, Deák Ferenc utca, Orosz emlékmű, 6-os fõut (Duna-part) alkotta 929,54 méter hosszúságú körpályának. A résztvevők három időtáv (4, 6 és 12 órás), valamint maratoni és félmaraton távok közül választhattak.

A Paksi Vak Bottyán Gimnázium idén a 12 órás váltót, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola pedig a 6 órás csapatos megmérettetést választotta.

Végül azok, akiket az eső elriasztott bánhatták, hogy visszarettentek, hiszen délutánra már kellemes napsütésben róhatták a kilométereket a még versenyben lévő futók. Bár a nevezések száma elmaradt az előző évihez képest, ez a hangulatról korántsem mondható el. Nem kis részben járult hozzá ehhez a versenyszervező Scheffer István, aki ezúttal a műsorközlői feladatokat is ellátta. Mivel ő majdnem minden futót személyesen ismer, személyes biztatásban tudta részesíteni a dél után egyre jobban fáradó mezőny végig kitartó résztvevőit is. Valljuk be, egy 12 órás maraton nem csak a futók, de a közönség alapos próbatételét is jelenti és csak a legállóképesebb szurkolók tartanak ki az elejétől a végéig.

A futók minden versenyen új élményeket, tapasztalatokat szereznek. Éppen így vagyunk ezzel mi is! Rendszerünk folyamatos fejlesztés alatt áll, az ULTRÁ-n debütált az új univerzális export funkciónk, amely nagyban könnyíti a köztünk és a tényleges chip-es idõmérést végző EvoChip Timing Team között szükséges adatátadást és az esetleges elírások villámgyors javítását.

A versenyekre ellátogató sajtó és a fotósok igényeinek magasabb szintű és gyorsabb kiszolgálását biztosítja, hogy a versenyekre már előre elkészített és a helyszíni nevezésekkel módosított lekérdezéseket állítunk össze (legfiatalabb és legidõsebb futó, ténylegesen futók száma, stb.), a szeptemberi ATOMfutásra pedig az érem- és serlegkészítők munkáját segítő, kategóriás bontású listázók is el fognak készülni.

Ahogy a maratoni futók, mi is alaposan felkészülünk minden versenyre, hogy továbbra is meg tudjunk felelni az évről-évre, versenyről-versenyre gyarapodó résztvevőtábor elvárásainak. Reméljük, hogy a munkánk hozzájárul ahhoz, hogy a futók tényleg csak a futás élvezetére koncentrálhassanak!