Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

Hírek

Szöveges tudósítás - valós időben
Létrehozva: 2014. augusztus 20. » Kategóriák: Társadalmi szerepvállalás
Bárhol is van, nem marad le semmiről! Egyenesben értesülhet az MVM Paks FC mérkőzéseinek minden pillanatáról.

Cégünk székhely-városának focicsapata, az MVM Paks FC a 2006/07-es bajnoki szezonban szerepelt először az első osztályban. Azóta is a legjobbak között kergetik a labdát. Nagy büszkesége ez a város sportot szerető közösségének. Sőt, talán nem alap nélkül mondhatjuk, hogy minden paksi lakosnak. Különösen nagy öröm volt a 2010/11-es bajnokság, amikor sikerült a tabella második helyén végezni. Az elért eredmény kapcsán részt vehettünk az Európa Liga küzdelmeiben és ugyanabban a bajnoki évadban megnyertük a Liga kupát is.

Ennek a világszerte népszerű sportnak a Govern-Soft Kft. munkatársai között is akad kedvelője és természetesen a városi csapatnak is többen szurkolnak. Már csak ezért sem meglepő, hogy az MVM Paks háza-táján is találkozhatunk a cég nevével.

Elkészítettük a csapat találkozóinak élő közvetítésére alkalmas weboldalt (online.govern-soft.hu), ami biztosítja a mérkőzésre el nem jutó szurkolók számára, hogy percről-percre követhessék az eseményeket. Szinte a lelátókon lévőkkel egyszerre örülhetnek a szép cseleknek, a remek akcióknak, a góloknak, vagy (ne legyen így!) egyszerre szomorkodhatnak, bosszankodhatnak az elpuskázott lehetőségek, a kihagyott helyzetek vagy a bekapott gólok miatt.

Ez a lehetőség azonban ennél többet is nyújt, hiszen a záró sípszó után továbbra is olvashatóak az időpontokkal ellátott legfontosabb események. Aki nem látta az összecsapást, az tájékozódni tud a találkozóról, aki látta, az pedig ennek segítségével felelevenítheti, újraélheti a meccs fordulatait.

Az idei év elején nagyon jól indított a kizárólag magyar játékosokból álló focicsapat, drukkolunk, hogy a szezon hátralévő mérkőzéseiről is hasonló örömmel térjenek haza.