Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

Hírek

Tóparti informatika
Létrehozva: 2014. június 18. » Kategóriák: Társadalmi szerepvállalás
Jól sikerült maratoni megmérettetés után hosszútávú együttműködés várható.

Ma már az informatika az élet minden területén megjelenik. Nem állítunk ezzel semmi újat. Ám az talán mégis az újdonság erejével hat, ha a tóparton 81 horgász-szempár figyeli az informatikusok munkáját, illetve annak eredményét, ez a szakemberek számára is szokatlanul izgalmas helyzet. Pontosan ilyet élhettek át munkatársaink 2014. június 6. és 8. között, a Paksi Atomerőmű Horgászegyesület Maratoni Horgászversenyén.

A versenyt rendező horgászegyesület már 30 éve működik és az atomerőmű közvetlen szomszédságában található, 77 hektáros tórendszeren gazdálkodik. Mint mindenütt másutt a horgászok itt is éves bérlettel, illetve napijeggyel hódolhatnak kedvtelésüknek. A horgásztavak mellett szállásfoglalási, sátorozási lehetőség is szolgálja a kikapcsolódást, a pihenést. Az egyesület évente 6-7 versenyt rendez, ezek közül az egyik legnépszerűbb a júniusi Maratoni Horgászverseny, ami három napon keresztül, 42 órában zajlik.

Ennek a versenynek a kapcsán kezdett cégünk együtt dolgozni az egyesülettel.

Minden versenyen, de különösen egy ilyen maratoni megmérettetésen fontos, hogy a versenyzők követni tudják, hogy ki és mennyi halat fogott az első dobás óta, akik elől állnak azoknak öröm, a többieknek pedig ösztönzés ez az információ.

Nos ezen a versenyen minden horgász láthatta, hogyan alakul, hogyan változik a verseny állása. Olyan szoftvert készítettünk ami az éppen aktuális sorrendbe rangsorolta a versenyző csapatokat, mutatta a különböző idószakokban kifogott halmennyiségüket, illetve csapatfotókon is láthatták magukat a "hal-vadászok". Különösen nagy sikert aratott, hogy a közvetítés oldalát a helyszínen kivetítettük, így a horgászok családtagjai és barátai a lángos és az italok mellől is kényelmesen tájékozódhattak a verseny állásáról.

Az élő közvetítés a visszajelzések alapján remekül sikerült, olyannyira, hogy máris megkaptuk a felkérést a további versenyek közvetítésének lebonyolítására is, illetve az együttműködés keretében a Govern-Soft Kft. fogja elkészíteni az egyesület új honlapját is.

Bízunk benne, hogy az első közös versenyünkhöz hasonlóan az együttműködésünk is maratoni lesz!