Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

Hírek

A halak virtuálisak, az élmény valódi
Létrehozva: 2014. július 4. » Kategóriák: Társadalmi szerepvállalás
24 horgász, 188 hal, számtalan ajándék és feledhetetlen szórakozás a mérlege az I. Paksi Virtuális Horgászversenynek.

Mi kell a horgászáshoz? Horgászfelszerelés, víz, horgász és persze nem árt, ha hal is van a vízben, mert bár a horgászás szépségei között szokták emlegetni a csendet, a nyugalmat, azért mégis csak a hal kifogása az igaz élmény.

Mi kell a virtuális horgászathoz? Számítógép, horgász program, virtuális halak, játékosok és lehetőség, ahol mindez együtt lehet.

Nos, 2014. június 28-án minden együtt volt!

Ekkor rendeztük meg az I. Paksi Virtuális Horgászversenyt az Ürgemezőn, a Megyei Horgász- és Vadásznap alkalmából.

A Govern-Soft Kft. és a Paksi Atomerőmű Horgászegyesület stratégiai együttműködésének keretében megvalósult versenyt azzal a nem titkolt céllal rendeztük, hogy a 6-18 éves korosztálynak kedvet csináljunk a horgászathoz.

Hogy ez mennyire sikerült, azt nem tudhatjuk pontosan, de az biztos, hogy a játékhoz volt kedv, hiszen a hét órás verseny ideje alatt összesen 24-en próbálták ki virtuális horgásztudásukat.

A Leber László (lebersoftware.hu) kollégánk által hobbiprojektként elkészített, "Fishing Tournament 2014" fantázianevű 3D-s játék segítségével 7 halfaj különböző méretű példányaira horgászhattak a résztvevők. A cél: halfajonként kifogni a legnagyobb példányt!

Természetesen, ahogy egy jó horgászversenyen illik, a díjak sem maradtak el. A legalább 10 percet próbálkozó gyerekek pendrive-ot kaptak, a 7 kategória győztesei pedig pólókkal, további pendrive-okkal és nem utolsó sorban egy remek "horgászélménnyel" lettek gazdagabbak.

Eredmények:

Összes résztvevő: 24
Versenyen kifogott virtuális halak száma/súlya: 188 db / 688,5 kg

Kategória győztesek:

  • Ponty: Lisztmájer Milán Henrik - 8,9 kg
  • Amúr: Aradi Zétény - 5,9 kg
  • Csuka: Mészáros Zoltán - 4,7 kg
  • Süllő: Hersics Bence - 3,66 kg
  • Angolna: Hersics Bence - 2,9 kg
  • Fekete-sügér: Mészáros Zoltán - 3,5 kg
  • Harcsa: Lisztmájer Milán Henrik - 14,8 kg

Ezúton köszönjük meg a gyerekeknek a lelkes részvételt, a Paksi Atomerőmű Horgászegyesületnek a helybiztosítást és az újszerű versenyötlethez való nyitott hozzáállásukat, Leber Lacinak pedig a játékszoftver biztosítását és a versenyzők kitartó segítését.

A Fishing Tournament 2014 játék ingyenesen letölthető a lebersoftware.hu oldalról.