Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

Hálózat tervezés és üzemeltetés

Napjainkban egyre inkább jellemző a több munkaállomással rendelkező vállalat. A hatékonyság növelésének érdekében szükséges ezen munkaállomások belső hálózaton való összekötése. Még fontosabb egy belső hálózat kiépítése a több telephellyel rendelkező cégek számára. A telephelyek összekapcsolásához egy integrált hálózat szükséges, melyben biztosított a részek közötti adatforgalom, legyen az telefon, internet vagy helyi hálózati megosztás.

Az általunk kínált megoldások nemcsak a mindennapi munkát könnyítik meg, hanem a feleslegesen fizetett működési költségeket is csökkentik.

Az ügyfeleink számára kiépített hálózat monitorozására, nagios alapú nyílt forráskódú szoftvercsomagot alkalmazunk és ajánlunk. Így munkatársaink valós időben követhetik nyomon a hálózat állapotát, változásait – a nap minden órájában – amelyről a megfelelő személyek azonnali értesítést kapnak (sms, illetve kevésbé súlyos esetben email formájában). A meghibásodások észlelése szinte azonnali. Ennek köszönhetően a hálózati pontok rendelkezésre állása bőven 95% feletti, napi 24 órás időszakra számolva.