Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

Egyedi szoftverfejlesztés

Az egyedi szoftverfejlesztés mindig testreszabott módszertant kíván. Ezért is jellemző az általunk kínált megoldásokra a sokszínűség.

Számos és különböző forrásból származó információ alapján készítjük elő a rendszertervet. Ennek kulcspontja a megrendelővel közösen megállapított széleskörű feladategyeztetés, követelmény-meghatározás. Kiemelt figyelmet fordítunk a felhasználói szokásokra, annak érdekében, hogy a kész szoftver könnyen kezelhető, világosan átlátható legyen a felhasználók számára.

A fejlesztés során szem előtt tartjuk a dinamikus bővíthetőséget. Ugyanis egy szoftver akkor válik igazán értékessé, ha az átadást követően is van egy olyan háttér, ami, ha szükséges, lehetővé teszi a változó belső/külső környezeti kihívások szerinti továbbfejlesztést.

A szoftverkészítés minden folyamatára igaz, hogy a hagyományos szoftverfejlesztési modellek mellett a legfrissebb módszereket és technológiákat igyekszünk alkalmazni.

Valljuk, hogy nem csak a szoftver „legyártása” a cél. A fejlesztés lényeges eleme az elkészült rendszer részletes tesztelése, vizsgálata, valamint a felhasználói tapasztalatokra épülő folyamatos visszacsatolás. Továbbá a mindenkori támogatás, segítségnyújtás, beleértve a program telepítésének, beállításának, karbantartásának és esetleges helyreállításának feladatait.