Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

CGR Távmunka Szerver (RDWeb) szolgáltatás

Hogyan működik?

A szolgáltatás igénybevételekor a CGR alkalmazáscsomagot és a hozzá tartozó adatbázist a CGR-t használó kollégák irodai számítógépei helyett a saját, közvetlenül a magyarországi internet gerinchálózatra kötött szervereinkre telepítjük fel.

Megtakarítások

A CGR Távmunka Szerver szolgáltatás elindítása után nem szükséges a programcsomagot használó szervezeteknél helyben szervert telepíteni és üzemeltetni. Szintén szükségtelenné válik a közös, munkaállomásokon, esetleg intézményeken átívelő, átjárható belső hálózat létrehozása, valamint az alkalmazáscsomag helyi telepítése és folyamatos frissítése. Így jelentősen csökkennek a CGR bevezetésével és használatával járó egyszeri és rendszeres informatikai költségek.

A szolgáltatást havidíjas formában, felhasználónként számolva biztosítjuk. Egy felhasználó más-más időpontokban több helyről is dolgozhat.

Technikai információk

A CGR Távmunka Szerver szolgáltatást az Invitel budapesti adatközpontjában elhelyezett nagyteljesítményű, dedikált HP Proliant kiszolgálókon (Intel Xeon E5620, 32 GB RAM, villámgyors SAS merevlemezek RAID 10 konfigurációban) üzemeltetjük.

Technikai követelmények a szolgáltatás otthoni használatához

  • ADSL, vagy egyenértékű, stabil internetkapcsolat
  • 5 évesnél nem öregebb számítógép (Intel Core2Duo vagy annál újabb processzor legalább 2GB RAM-mal)
  • Microsoft Windows XP SP3 vagy újabb operációs rendszer (Windows 7 ajánlott), bekapcsolt biztonsági frissítésekkel