Minden rendben.
Távsegítség alkalmazás letöltése Bezárás (Visszatérés a Govern-Soft honlapra)

CGR Ingatlanvagyon kataszter modul

Jellemzői

 • Egységes rendszerben kezeli az ingatlanokat és a tárgyi eszközöket.
 • A program a korábban szigetként működő ingatlanvagyon rendszerekből importálással átveszi a kezelt adatokat. Ezáltal egyértelmű, 1-1 kapcsolatot hoz létre a kataszter és a tárgyi eszköz nyilvántartás között.
 • Az ingatlanvagyon kataszter a központi MÁK rendszeréhez hasonlóan a teljes állományra kiterjedő statisztika több száz összefüggését képes vizsgálni. Az adatokat az állam által meghatározott formátumú táblába exportálja.
 • Az új CGR modul minden mezőről analitikus nyilvántartással szolgál, így a napi feladatokat is támogatja. A jelentések helyes elkészítése és leadása a nyilvántartással dolgozók legnehezebb feladata. Az új modul célja ennek a munkának a megkönnyítése.
 • Gyakran előfordul, hogy az állami szervek indoklást kérnek egy-egy adatkör változása után. A rendszer képes megjeleníteni, hogy mi változott az előző évhez képest és kimutatásokkal alá is támasztja a módosulás okát.
 • A rendszer több felhasználó egyidejű bejelentkezésével biztosítja, hogy ne csak egy személy tudja az adatokat karbantartani. Helyrajzi számok, betétlapok, azon belül műszaki és értékadatok szerint korlátozhatjuk a hozzáférést, így lehetőség van a feladatok szervezeten belüli megosztására.

Funkciói

 • Az információ lekérdezését egyszerűen kezelhető felületen, akár összetett lekérdezések előállításával támogatja a rendszer. Az adatok között tetszőlegesen kereshetünk, függetlenül attól, hogy egy-egy információ melyik betétlapon található meg.
 • A listákat a felhasználó igényeinek megfelelően, dinamikusan össze lehet állítani. Az elkészített állományok a lekérdezések paramétereinek elmentésével később is visszahívhatóak. A kapott eredményeket különböző szempontok szerint csoportosítani lehet.
 • A lekérdezések segítségével előállított listák későbbi munkavégzés céljából Excel formátumban menthetőek. Szintén lehetőség van az adatok szabványosított CSV formátumú kivitelére, így a rendszerben kezelt adatokkal más programokban is tovább lehet dolgozni.
 • A modul képes automatikusan előállítani a tárgyi eszköz kartonokat, így biztosítva a kataszter és a CGR-es eszköznyilvántartás egyezőségét.
 • Évváltástól függetlenül láthatóak a korábbi évek adatai és az azokban bekövetkezett változások. Az értékcsökkenés számítások időszakon belül feloldhatóak, az ingatlanok adataiban történt változásoktól függetlenül újra lehet számoltatni őket.
CGR Vagyonkataszter referenciáink
Város
 
Derecske Polgármesteri Hivatal
 
Dunaharaszti Város Polgármesteri Hivatala
 
Kalocsa Város Önkormányzata
Nagyközség, Község
 
Faddi Polgármesteri Hivatal
 
Hajdúbagos Község Önkormányzata
 
Kevermes Közös Önkormányzati Hivatal
 
Magyarcsanád Közös Önkormányzati Hivatal
 
Nagylak Község Önkormányzata
 
Szada Község Önkormányzata
 
Szilvásváradi Közös Önkormányzati Hivatal